Online marketing in Zeeland

Online marketing zet je in om jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een specifieke doelgroep om zo verkoop of aanvragen tot stand te brengen. Dit kun je doen door te werken aan je online vindbaarheid in de zoekmachine, de inzet van advertenties in de zoekmachine, op websites en social media, maar bijvoorbeeld ook door je potentiële klant te benaderen via e-mail marketing met gepersonaliseerde e-mails. Maar wat is de beste keuze voor jouw business?

Vollan is het online marketingbureau in Zeeland met alle expertise in huis

Vollan ondernemen met de inzet van online marketing

Als Zeeuws online marketingbureau zijn we gespecialiseerd in online marketing voor ondernemers in en om Zeeland. We kunnen op basis van jouw type bedrijf, product, dienst en doelgroep precies adviseren voor welke kanalen en middelen je het beste kunt kiezen om maximaal resultaat uit je online marketing budget te halen.

Dat laatste is wat jij als ondernemer wil bereiken, resultaat naar investering. Het heeft geen zin om eindeloos geld te pompen in online marketing gericht op Zeeland als je grootste doelgroep in Groningen of de Verenigde Staten zit.

Werken aan SEO in Zeeland

SEO 

Op het moment dat jouw potentiële klant de zoekmachine gebruikt om een dienst of product te vinden dat jij aanbiedt, wil je bij voorkeur als eerste gevonden worden. Dat maakt de kans op een klik naar jouw website een stuk groter! Met SEO – Search Engine Optimization – speel je in op het zoekgedrag van je potentiële klanten. Dit doen we door gericht landingspagina’s te schrijven die aansluiten op de zoekopdracht van die klant.

Voordat we beginnen voeren we een zoekwoorden onderzoek uit. Zo weten we op welke zoektermen daadwerkelijk wordt gezocht en voorkomen we aannames.

Het ligt misschien voor de hand, maar hoe beter je met SEO richt op de zoekvraag, des te groter de kans dat je beter gevonden zult worden. De inzet van SEO is een middel om op de langere termijn betere resultaten te – blijven – boeken. Zo hebben we deze pagina geschreven om mensen te helpen die op zoek zijn naar online marketing in en om Zeeland, en is er weer een andere pagina die helemaal focust op SEO in Zeeland.

SEA

Als je niet de tijd of het geduld hebt om te wachten tot de resultaten van SEO zich uitbetalen kun je gebruik maken van SEA. SEA – Search Engine Advertising – is een vorm van online marketing die we toepassen om zichtbaarheid in de zoekmachine te kopen. Wanneer je SEA toepast, werkt dit vrijwel direct. Zo zouden we jou op deze pagina kunnen krijgen door een campagne in te zetten op ‘online marketing Zeeland’. De kans dat jij hier interessant informatie vindt is groot en daarmee bestaat de kans dat je contact met ons gaat opnemen.

E-mail marketing

Een directere vorm van online marketing in Zeeland is de inzet van e-mail marketing. Je krijgt vast wel eens een mailtje van een bedrijf dat je niet kent, van een winkel waar je iets hebt gekocht, of misschien download je een whitepaper over iets wat je interesseert in ruil voor je e-mailadres. Deze vorm van online marketing kun je natuurlijk ook inzetten voor je eigen business.

Social media

Op sociale media zoals Instagram en LinkedIn kun je laten zien wat je doet en waar je voor staat. Je blijft op de radar van je volgers en je kunt in contact komen met nieuwe klanten. Wanneer jij actief bent op social media geeft dat je potentiële klant het vertrouwen dat jij serieus bezig bent met je business. Als online marketingbureau in Zeeland kunnen we content voor je maken en delen via de kanalen die bij jou passen. Om jouw bereik te vergroten en leads binnen te halen kunnen we aanvullend aan de slag gaan met social media advertising.

Online marketing uitbesteden aan een bureau in Zeeland?

Wil jij online marketing inzetten voor jouw business? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van online marketing in en om Zeeland om jouw business de boost te geven die je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw business te bespreken!

Wat kost online marketing?

Een terechte vraag, maar wel afhankelijk van je wensen. We geven je graag een advies dat aansluit bij het type bedrijf dat je hebt en de producten en/of diensten die je aanbiedt. Op basis daarvan maken we een indicatie voor de inzet van online marketing voor jouw bedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil aan de slag met
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.