Social media uitbesteden
in Zeeland

Een bericht verzinnen, een foto maken en op verschillende social media kanalen plaatsen. De berichten die je maakt hebben allereerst een doel en daarvoor is continuïteit – een paar keer per week posten – belangrijk. Zou je dit willen, maar ben jij liever met andere dingen bezig? Dan is social media uitbesteden de oplossing. Wij helpen je om je ideeën om te zetten naar actie en bedenken daarnaast een strategie voor een optimaal resultaat. De berichten maken we voor je en vervolgens verzorgen we de planning en de uitvoer ervan.

Jouw business in de spotlight

In tegenstelling tot wat mensen soms verwachten, is social media geen wondermiddel om ineens hordes nieuwe klanten aan te trekken, zeker niet als die verwachting is gebaseerd op resultaat op een korte termijn. Social media is wel geschikt om op de lange termijn aan je naamsbekendheid te werken, om je klanten te informeren en om je expertise te laten zien. Zo blijf je op de radar en vergroot je de kans dat potentiële klanten (opnieuw) contact met je opnemen. Degene die actief is op social media en waarde biedt wordt sneller serieus genomen dan een partij die nergens te vinden is.

Even scrollen, swipen, liken en reageren

Veel van ons grijpen onbewust naar hun telefoon om een saai moment te overbruggen of om gewoon iets vast te hebben. Zonder dat je het doorhebt ben je al een kwartier lang berichten aan het bekijken van je zakelijke contacten op LinkedIn en heb je op Instagram alle stories van je vrienden gezien. Dit biedt kansen om je bedrijf in de kijker te zetten. Door even zichtbaar te zijn ben je weer ‘top-of-mind’ bij je volgers. Heeft hij of zij behoefte aan een product of dienst die jij levert, dan wordt de kans aanzienlijk vergroot dat diegene aan jou denkt als het zover is.

Het bureau voor social media in Zeeland

Misschien heb je zelf wel een beeld van jouw social media kanalen en berichten, maar ontbreekt het je aan tijd om het ook echt te realiseren. Of je kunt wel wat hulp gebruiken op strategisch vlak, zo wordt voor jou duidelijk wat je kan en gaat posten en met welk doel. Samen kijken we welke doelen je wilt bereiken en welke kanalen passen bij jou en je doelgroep. Vervolgens bedenken we de juiste invalshoeken en vragen we jouw kennis om de content feitelijk kloppend te houden. Elke maand maken we een content planning voor posts met pakkende teksten en mooie visuals of foto’s. Om jouw social media extra kracht bij te zetten, kunnen we ook aan de slag met social media campagnes.

Wat kost het om social media uit te besteden?

Een vraag die sterk afhankelijk is van je wensen én wat je nodig hebt. We geven je daarom graag advies dat aansluit bij je business en de producten en/of diensten die je aanbiedt. Als je onderstaand formulier invult, geven we je op basis daarvan een indicatie.