vollan software bouwen

We hebben onszelf aangeleerd om niet te lang aandacht te geven aan problemen en frustraties. Die tijd en energie besteden we liever aan het bedenken en maken van een oplossing. Zo hebben we oplossingen gemaakt die onze dagelijkse werkzaamheden sneller, efficiënter en effectiever maken, direct een probleem oplossen of een actie totaal overbodig maken.

Ervaring uit
de praktijk, maakt onze oplossingen steeds beter

Doordat we zelf met onze oplossingen werken, komt de kennis en ervaring uit de praktijk. Zo weten we dat wat we maken werkt en ervaren we ook direct wat beter kan of sneller moet. Dat gecombineerd met de feedback van onze klanten maakt dat het ontwikkelen van software een onmisbaar component van onze business is geworden. Daarom werken we iedere dag aan het optimaliseren en verbeteren van onze oplossingen en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten.

Clientbox

Business software
Clientbox is business software waarmee jij je dagelijkse business inzichtelijk en onder controle houdt. Van het beheren van een relatie, het registreren van tijd en beheer van opdrachten tot het versturen van de factuur wanneer een opdracht is voltooid. Slimmer en efficiënter werken.

ctrlDNS

DNS management software
Ben jij in het bezit van domeinnamen en beheer je domeinnamen? Dan kan het beheer van DNS records een uitdaging zijn. Met ctrlDNS is het niet langer belangrijk wie de domeinnaam in beheer heeft, want DNS beheer is te delen zonder dat je login gegevens hoeft te verstrekken.

Onboarding

Je kunt zelf starten met onze oplossingen, maar voor een vliegende start is het handig om wat hulp te krijgen. Daarom verzorgen we onboarding bij beide producten. Zo helpen we je bij het inrichten van het pakket en de praktische toepassing van de functionaliteiten. Door onze ervaring met een diversiteit aan klanten kunnen we je ook precies adviseren welke functionaliteiten geschikt zijn voor jouw business.

Meer weten?

Met de ontwikkeling van onze oplossingen maken we het onszelf en anderen makkelijk. De software is zo ontwikkeld dat het voor iedereen te gebruiken is en beide oplossingen kennen een mogelijkheid voor wederverkopers.