Verantwoordelijk­heid
voor ons allemaal

Niemand is als individu verantwoordelijk voor de acties en resultaten binnen onze tent. Of het nu iets is wat enorm goed gaat, of iets dat compleet in de soep loopt. We wijzen nooit naar een individu. Dat zorgt ervoor dat je niet in je eentje kunt gaan pronken met een succes, maar ook dat je er niet alleen voor staat als je iets compleet hebt verkloot. In alle gevallen zijn we samen verantwoordelijk, altijd.

Kan ik je
misschien ergens mee helpen?

Daarom is het goed om een beetje op elkaar te letten, te zorgen voor elkaar. Als het lekker gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen, zoals het verzorgen van de dagelijkse gezamenlijke lunch en het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Maar ook als er iets aan de hand is bij iemand in de privésfeer. We laten elkaar niet vallen, maar kijken wat we voor elkaar kunnen doen, hoe we elkaar kunnen helpen en zorgen voor begrip en ruimte. Als iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt, presteren we op ons best.

Verschillen en overeenkomsten

Iedereen in ons team heeft zijn eigen hobby’s en interesses. Van pianospelen in de kerk, tot airsoften en salsa dansen. Ook qua persoonlijkheid zijn er grote verschillen. Onze overeenkomst is dat we allemaal willen leren en beter willen worden in de dingen die we doen, en dat zorgt voor verbinding.

Bier!

Bier staat bij Vollan voor het onderhouden van die onderlinge band. En natuurlijk is het prima als je liever een glas wijn of een colaatje drinkt. Iedere vrijdagmiddag wordt er een nieuw biertje geprobeerd en beoordeeld op smaak en natuurlijk de uitstraling van de fles. Vollan bier proeven is wat we doen. Dit ritueel heeft er zelfs voor gezorgd dat we een eigen bier hebben gebrouwen met de naam ‘Vollan Genieten‘.

Duidelijk toch?

Hopelijk wel! Dit is één van onze belangrijkste kernwaarden naast integriteit en betrouwbaarheid. Kom jij binnenkort kennismaken met ons team? Of kom je op vrijdagmiddag een keer vollan bier proeven? Wees welkom!