Verantwoordelijk­heid
voor ons allemaal

Niemand is als individu verantwoordelijk voor de acties en resultaten binnen onze tent. Of het nu iets is wat enorm goed gaat, of iets dat compleet in de soep loopt. We wijzen nooit naar een individu. Dat zorgt ervoor dat je niet in je eentje kunt gaan pronken met een succes, maar ook dat je er niet alleen voor staat als je iets compleet hebt verkloot. In alle gevallen zijn we samen verantwoordelijk, altijd.

Kan ik je
misschien ergens mee helpen?

Daarom is het goed om een beetje op elkaar te letten, te zorgen voor elkaar. Als het goed gaat en ook als het even minder gaat. Dat zie je terug in de kleine dingen, als het verzorgen van een dagelijkse gezamenlijke lunch of het bierproeven tijdens de vrijdagmiddagborrel. Maar ook als er iets aan de hand is bij iemand in de privésfeer. We laten elkaar niet vallen, maar kijken wat we voor elkaar kunnen doen, hoe we elkaar kunnen helpen en zorgen voor begrip en ruimte. Duidelijkheid met respect voor elkaar.

Als iedereen zich veilig en begrepen kan voelen, presteren we op ons best.

Verschillen en overeenkomsten

Iedereen heeft zijn eigen hobby’s en interesses. Van pianospelen in de kerk, tot airsoften of salsa dansen. Je zult enorme verschillen ontdekken tussen de persoonlijkheden van onze collega’s, want eigenlijk is vrijwel niemand hetzelfde. De gemene deler is dat we allemaal willen leren en beter willen worden in de dingen die we doen, en dat zorgt voor verbinding.

Bier!
Waar we niet in verschillen is de interesse in bier! Iedere vrijdagmiddag wordt er dan ook een nieuw biertje geprobeerd en beoordeeld op smaak en natuurlijk de uitstraling van de fles. Vollan bier proeven is wat we doen. Dit ritueel heeft er zelfs voor gezorgd dat we een eigen bier hebben gebrouwen met de naam “Vollan Genieten.”

Duidelijk toch?

Hopelijk wel! Dit is één van onze belangrijkste kernwaarden naast integriteit en betrouwbaarheid. Kom jij binnenkort kennismaken met ons team? Of kom je op vrijdagmiddag een keer vollan bier proeven? Wees welkom!