Tips & kennis

Hier delen we tips, weetjes, antwoorden en feitjes die je toe kunt passen in je dagelijkse business. Heb jij een vraag of tip voor ons? Deel deze met tips@vollan.nl

Wat is Google’s E-E-A-T?

Google wil de meest betrouwbare partijen bovenaan in de zoekmachine laten zien. De E-E-A-T of 'double E-A-T' is een richtlijn om dat voor elkaar te krijgen. Lees onze 10 tips om je hieraan te houden.

Wat is een sitemap?

Sitemaps zijn een onmisbaar onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Lees wat een sitemap is en hoe je een sitemap maakt.

Hoger scoren in Google

Wil jij zelf aan de slag met SEO om hoger te scoren in Google, lees dan deze tips.

Wat de Google Helpful Content update betekent voor SEO

Deze update bepaalt welke content er waardevol genoeg is en beloond wordt met een hoge ranking. Bekijk onze tips om helpful content te schrijven.

De Google Core Web Vitals en SEO

Steengoede teksten staan niet meer vanzelfsprekend bovenaan in Google. De Core Web Vitals zijn belangrijk voor de gebruikerservaring én SEO.

Instagram statistieken

Statistieken van Instagram zijn te vinden in de app. Deze data is alleen beschikbaar alleen voor bedrijfspagina’s je moet meer dan 100 volgers hebben. Bekijk de statistieken per bericht of voor je hele account en ontdek welke content het best presteert.

Een Google Mijn Bedrijf pagina

Maak altijd een Google Mijn Bedrijf pagina aan: of je nu een fysieke winkel, een kantoor of een webshop hebt. Het is gratis en belangrijk voor je online zichtbaarheid.

De handigste online marketing tools

Tools zijn er om je werk makkelijker te maken. Maar er zijn er zóveel dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. We zetten onze favoriete online marketing tools voor je op een rijtje!