Tips & kennis

Hier delen we tips, weetjes, antwoorden en feitjes die je toe kunt passen in je dagelijkse business. Heb jij een vraag of tip voor ons? Deel deze met tips@vollan.nl

De Google Ads adverteerdersverificatie uitvoeren

De Google Ads adverteerdersverificatie is een verplicht onderdeel om je account in de lucht te houden. Maar gelukkig heeft het ook voordelen.

Wat zijn backlinks en waar check je ze?

Je kunt backlinks zien als positieve stemmen voor jouw website. Ze kunnen je zelfs helpen om beter te ranken. Wil jij checken welke websites er naar jouw website linken? Bekijk onze tips.

Meta titles en meta descriptions voor SEO

Je wilt de meta titles en meta descriptions van je pagina's zo aantrekkelijk mogelijk maken om op te klikken.

Hoe actief is jouw concurrent met online marketing?

Wil jij weten hoe jouw concurrenten scoren in de zoekmachine, of ze adverteren, wat ze op social media plaatsen en of ze e-mailmarketing inzetten?

Wat is Google’s E-E-A-T?

Google wil de meest betrouwbare partijen bovenaan in de zoekmachine laten zien. De E-E-A-T of 'double E-A-T' is een richtlijn om dat voor elkaar te krijgen. Lees onze 10 tips om je hieraan te houden.

Wat is een sitemap?

Sitemaps zijn een onmisbaar onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Lees wat een sitemap is en hoe je een sitemap maakt.

Hoger scoren in Google

Wil jij zelf aan de slag met SEO om hoger te scoren in Google, lees dan deze tips.

Wat de Google Helpful Content update betekent voor SEO

Deze update bepaalt welke content er waardevol genoeg is en beloond wordt met een hoge ranking. Bekijk onze tips om helpful content te schrijven.