Tips & kennis

Hier delen we tips, weetjes, antwoorden en feitjes die je toe kunt passen in je dagelijkse business. Heb jij een vraag of tip voor ons? Deel deze met tips@vollan.nl

De Google Core Web Vitals en SEO

Steengoede teksten staan niet meer vanzelfsprekend bovenaan in Google. De Core Web Vitals zijn belangrijk voor de gebruikerservaring én SEO.

Instagram statistieken

Statistieken van Instagram zijn te vinden in de app. Deze data is alleen beschikbaar alleen voor bedrijfspagina’s je moet meer dan 100 volgers hebben. Bekijk de statistieken per bericht of voor je hele account en ontdek welke content het best presteert.

Een Google Mijn Bedrijf pagina

Maak altijd een Google Mijn Bedrijf (Google My Business) pagina aan: of je nu een fysieke winkel, een kantoor of een webshop hebt. Het is helemaal gratis en belangrijk voor je online zichtbaarheid! Heb je vragen over het instellen van Google Mijn Bedrijf voor jouw bedrijf, of hoe je alles eruit kunt halen? Laat het ons weten!

De handigste online marketing tools

Tools zijn er om je werk makkelijker te maken. Maar er zijn er zóveel dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. We zetten onze favoriete online marketing tools voor je op een rijtje!

SEO voor nieuwe websites

Wordt jouw website vernieuwd, of staat je eerste website binnenkort live? Dan wil je natuurlijk wel dat deze vindbaar is in de zoekmachine. Dat kost tijd… Pas deze SEO tips toe vóórdat je site live gaat en je zorgt zo snel mogelijk voor die goede rankings.

Targeting van je zoekwoord­campagne aanpassen

Door de juiste doelgroep aan te spreken besteed je het dagbudget een stuk effectiever. Wil je een doelgroep kiezen, dan kun je dit op elk moment aanpassen.

Dynamische zoek­campagnes

Met Dynamic Search Ads stel jij alleen bestemmingspagina’s en beschrijvingen in. Kopteksten worden automatisch gegenereerd, op basis van de zoektermen en de content op de bestemmingspagina’s. Wil jij meer te weten komen over zoekcampagnes voor jouw organisatie? Laat het ons weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

LinkedIn statistieken

LinkedIn is het platform voor zakelijk netwerken waar vooral B2B bedrijven actief gebruik van maken. Heb jij een LinkedIn bedrijfspagina en ben je benieuwd naar je statistieken? Ga naar de LinkedIn-pagina en klik onder het logo op “analytics”. Je kunt kiezen tussen visitors (bezoekers), updates (berichten) en followers (volgers).