vollan is ergens volledig voor gaan

Met al je kracht, kennis en kunde iets doen, dat is waar vollan voor staat. Of dat nu ondernemen, hardlopen, programmeren, salsa dansen of bierdrinken is. Als je dat ene doet, doe je dat op standje maximaal. Dat noemen wij vollan. Het is de bereidheid om iedere dag te willen leren om beter te worden. Vollan is ergens volledig voor gaan.
Die drive zorgt voor vooruitgang, zo word je iedere dag beter.

Vollan is een manier van doen

Niet zomaar een naam, het is een manier van doen

De naam vertelt niet wie we zijn, maar hoe we dingen doen. Zelf noemen we het een levensstijl, omdat het terug komt in alles wat je in je leven doet. Op ieder moment dat je er volledig voor wilt gaan.

Die wedstrijd die je wilt winnen van een veel te sterke tegenstander, of die klant die nooit voor jou gaat kiezen. Als jij vollan gaat, win je misschien niet, maar iedere keer dat je het probeert zul je beter worden.

Doen wat je zegt!

Leren is beter worden. Onze kennis verbreden we met research en scholing, die we vervolgens delen met onze collega’s. De processen die we hanteren en tools die we gebruiken documenteren we grondig en controleren we met elkaar op volledigheid. Zo maken we de informatie toegankelijk voor onze hele club en maken we onszelf minder afhankelijk en dus kwetsbaar. We vangen elkaars werkzaamheden op bij afwezigheid en zorgen ervoor dat het werk nooit stil komt te liggen.

Natuurlijk lopen ook wij tegen problemen en uitdagingen aan. Daarvoor ontwikkelen we eigen software. Als je tijd kunt maken om ergens over te zeiken, kun je ook tijd maken om te werken aan een oplossing. Zo zorgen we ervoor dat onze bedrijfs- en administratieve processen zo efficiënt mogelijk blijven verlopen. We creëren inzicht en controle op de dingen die we doen of we zorgen er juist voor dat bepaalde acties overbodig worden. Een probleem kapot automatiseren noemen we dat.

Onze uitdagingen benaderen we pragmatisch, gericht op resultaat. We ontwikkelen deze software op basis van de praktijk die we dagelijks zien. De dingen die we meemaken, de verhalen die we horen en de voorbeelden van onze klanten. Onze software houden we dan ook niet voor onszelf, maar delen we met anderen.

Herken je dit?

Dat is mooi! Want het is één van de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde samenwerking, maar ook wanneer je onderdeel wilt zijn van ons team. Lees nog even verder, dan kom je nog meer over ons te weten.