Ons verhaal
draait vooral om jou

Als jouw business stopt, heeft dat direct invloed op ons. Gelukkig werkt dat ook andersom. Als jij groeit, groeien wij met je mee en wij weten precies hoe dat werkt. Het is een aanpak die we sinds 2006 hanteren. Die aanpak zorgt ervoor dat we samen met onze klanten iedere dag beter kunnen worden. We zijn betrokken, begrijpen wat er nodig is en zorgen voor de juiste oplossing. Zo werken we aan jouw tent alsof het de onze is, want jouw succes is ons succes.

Die aanpak vraagt om duidelijk­heid

Verwacht van ons dus geen mooie praatjes. Resultaat telt. Een nietszeggende salespitch is niks voor ons en jij wordt er waarschijnlijk ook niet veel wijzer van. We hebben een aantal dingen die we heel erg belangrijk vinden en daarover zijn we graag duidelijk. Zo leer je ons alvast een beetje kennen.

Integriteit en duidelijk­heid gelden voor ons als de basis

Eerlijke en heldere communicatie. Soms misschien zelfs wat bot. Je weet wat je aan ons hebt en wat je van ons mag verwachten, of juist niet. Het is in jouw belang, altijd.

Vertel ons niet hoe we ons werk moeten doen

Wij doen dingen die jij niet kunt, daarom vraag je ons. Vertrouw ons en we stellen je niet teleur. We leveren volgens afspraak en wat we leveren doet wat het belooft. Zo werken we aan vooruitgang.

No-nonsense maar betrouwbaar­heid

Als je voor slingers komt zijn wij niet de beste partij. We houden ervan als dingen mooi zijn, maar onze prioriteiten zijn duidelijkheid, betrouwbaarheid en resultaat, dat is wat telt.

We passen simpelweg niet bij iedereen

Hoe hard we ook ons best doen, het is zo. Dit is wie we zijn en dat gaan we ook voor jou niet veranderen. Wil jij met ons werken? Heel graag! Liever niet? Ook goed.

En verder…

Zijn we niet het bureau van de eenmalige sale, we gaan altijd voor de lange termijn. Het is onze missie om jouw business samen iedere dag beter te maken. Ontdek onze cultuur, de duidelijke missie en visie op jouw business.