Website laten maken in Middelburg

Om informatie te delen over je bedrijf heb je verschillende manieren en kanalen. Een belangrijke hierin is je website. Als mensen je bedrijf in of rond Middelburg nog niet kennen, maar wel op zoek zijn naar een dienst of product waar jij ze mee kunt helpen, is het van belang dat ze je via je website kunnen vinden en je zo alvast een beetje leren kennen.

Wanneer die bezoeker op je website komt moeten ze zich daarom meteen thuisvoelen. Je manier van communiceren en de uitstraling moeten aansluiten bij wie je bent en wat je doet, zodat je bezoeker meteen een goede indruk van je krijgt. Daarnaast moet je website vooral duidelijk en toegankelijk zijn.

Hoe weet je dat je de juiste partij kiest voor je nieuwe website?

Er zijn nogal wat aanbieders in Middelburg, laat staan in heel Nederland en ze kunnen je allemaal helpen bij het maken van een nieuwe website. De vraag is nu nog hoe jij de keuze maakt voor het bureau dat het beste bij je past. Natuurlijk wil jij direct een goed gevoel hebben bij de mensen waarmee je in gesprek gaat. Dus iemand die aardig en eerlijk is, een goed verhaal heeft en als persoon of team bij je past heeft de eerste punten van je checklist afgevinkt.

Maar dan komt het aan op de techniek van je nieuwe website en in de meeste gevallen heeft je gesprekspartner meer kennis van het maken van een nieuwe website dan jij. Als dit niet zo is moet je overigens sowieso wegwezen! ;-). Dus hoe weet je dan of je de juiste keuze maakt?

Aandachtspunten bij een nieuwe website

Als je niet bent weggelopen weet je gesprekspartner dus meer van het maken van websites dan jij. Dat is mooi, maar dit is ook meteen de volgende uitdaging. Want in feite kunnen ze je alles wijsmaken, dus hoe weet je dan dat zij de juiste keuze zijn voor het ontwikkelen van je nieuwe website in Middelburg? Daarvoor let je in ieder geval op de volgende zaken.

Onafhankelijkheid
Allereerst is het een voorwaarde dat je website overdraagbaar is. Dat wil zeggen dat een ander bureau de website altijd over moet kunnen nemen als er iets met de bouwer van je website gebeurt. In ons geval ontwikkelen we op basis van WordPress en kunnen onze websites altijd worden overgedragen aan andere partijen. Let er dus op dat je niet kiest voor een partij die je een “maatwerk CMS” aanbiedt. In de meeste gevallen zit je dan aan die partij vast, wordt de oplossing door andere partijen niet ondersteund en als dat wel nodig is, betekent dit in de meeste gevallen dat jouw website helemaal opnieuw gebouwd moet worden met een ander beheersysteem.

Onderhoud en updates
Na de oplevering van je nieuwe website is het niet klaar. Je website heeft net als een auto onderhoud nodig en moet regelmatig worden voorzien van updates. Bij WordPress websites doen wij dit bijvoorbeeld op maandelijkse basis, maar soms moeten we een aantal dagen na elkaar updaten omdat er kort na elkaar updates uitkomen. De partij met wie je gaat samenwerken zal je onderhoud en updates aan moeten bieden, het is goed om de frequentie en kosten van te voren af te stemmen. Wordt er na oplevering niets meer aan je website gedaan? Wegwezen!

Vrijheid en vertrouwen
Soms krijg je contracten voor je neus voor een langere periode. Als jij zo’n contract tekent, betekent dit dat je een bepaalde periode vast zit aan de partij die je website maakt. Dat is voor de ontwikkelaar van de website fijn en als de samenwerking goed is hoeft dit voor jou niet negatief te zijn, maar het betekent ook dat jij met je website een bepaalde tijd vast zit aan deze club. Dus als het mis gaat of er ontstaat onenigheid, dan zit je nog een tijdje aan deze mensen vast. Wij spreken met onze klanten altijd af dat ze vrij zijn om te gaan. Als je om welke reden dan ook niet meer met ons samen wilt werken, dan moet je kunnen gaan want dan werkt het toch niet meer.

Alles onder één dak bij het maken van een nieuwe website

Dan nog een punt op je checklist die je absoluut wilt afvinken. Als je een website gaat laten maken in Middelburg dan wil je zeker weken dat je kiest voor een bureau die je van a tot z kan helpen. Het is daarom verstandig om goed duidelijk te krijgen of alle werkzaamheden door een bureau zelf uitgevoerd kunnen worden.

Als dit niet zo is en bepaalde disciplines bij het maken van een website worden uitbesteedt, heb je afhankelijkheid van derden en dus heb je met meerdere partijen te maken. Dat wil je liever voorkomen. Zo hebben wij mensen voor design, techniek, maar ook voor online marketing om te adverteren via social media of om je website beter vindbaar te maken in de zoekmachine.

Wil jij een nieuwe website laten maken?

Dan nodigen we je graag uit om eens kennis te komen maken. We luisteren met plezier naar jouw ondernemersverhaal zodat we je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website. Je vindt ons kantoor in Zierikzee in Zeeland en vanuit daar helpen we ondernemers door heel Nederland met de ontwikkeling en het onderhoud van nieuwe en bestaande websites.

Wat kost het ontwikkelen van een nieuwe website ongeveer?

Voordat je aan de slag gaat met de ontwikkeling van een nieuwe website, wil je natuurlijk weten aan welke kosten je moet denken. Daarom hebben we een aantal vragen voor je. Op basis daarvan kunnen we je vooraf een indicatie geven van de kosten.