WordPress website laten maken Zeeland

Jij bent op zoek naar een bureau in Zeeland dat je kan helpen bij de ontwikkeling van een WordPress website. Dan zit je nu op de juiste WordPress website! Vrijwel alle websites die we maken, ontwikkelen we op basis van de engine van WordPress. Daarbij maken we geen gebruik van standaard thema’s in WordPress, iedere website is bij ons maatwerk. Dit heeft als gevolg dat we aan alle wensen die je aan je nieuwe website stelt kunnen voldoen. Nu en in de toekomst.

Hoe gaat de ontwikkeling van een WordPress website in zijn werk?

De ontwikkeling van een WordPress website kent een aantal stappen. Maar voordat we beginnen met de daadwerkelijke ontwikkeling van je nieuwe WordPress website is het belangrijk om doelen te stellen. Wat is het doel van je nieuwe website? Wil je bijvoorbeeld je dienstverlening beter presenteren of wil je aan de slag met online marketing om meer bezoekers naar je website te halen?

Het stellen van doelen zorgt ervoor dat we bij het schrijven van de teksten en het ontwerpen van je nieuwe WordPress website de juiste keuzes maken om die doelen te gaan bereiken. Om dit samen te doen willen we je allereerst beter leren kennen en doorlopen we de volgende stappen.

01. Kennis

Om een goede doorvertaling te maken van jouw business en je verhaal is het belangrijk dat we je leren kennen. Daarna kijken we samen wat er nodig is om te vertellen en te laten zien wie je bent en wat je doet en bepalen we samen wat jouw potentiële klant absoluut van je moet weten en stellen we doelen. Zo weten we wat er moet gebeuren.

02. Content

Deze informatie geldt als basis voor het schrijven van de content voor je nieuwe WordPress website. Jouw verhaal, samen met de producten en diensten die je levert, bepalen wat er nodig is in de teksten die we gaan schrijven. Op basis van de content bekijken we welke beelden hierbij horen in foto en video, dit gaan we voor je regelen!

03. Design

De content en het beeldmateriaal zijn de basis voor het design van je nieuwe WordPress website. We beginnen met het ontwerp van de homepage voor desktop, tablet en mobiel om je precies te laten zien hoe je nieuwe website eruit gaat zien. Wanneer we de juiste snaar raken ontwerpen we de overige pagina’s die nodig zijn.

04. Bouwen

De ontwerpen worden omgezet naar een prototype waar we vervolgens het beheersysteem van WordPress tegenaan ontwikkelen. Je nieuwe WordPress website is altijd maatwerk, we maken hierin nooit gebruik van thema’s en is daarmee altijd naar wens uitbreidbaar en aanpasbaar.

05. Optimaliseren

Een nieuwe WordPress website heeft na oplevering aandacht nodig. Daarom zorgen we dat je website wordt voorzien van updates, maar ook het actualiseren van je nieuwe website mogen we zeker niet vergeten. Door het gebruiksvriendelijke beheer doe je dit eenvoudig zelf en denk dan ook gelijk aan je vindbaarheid, of laat het aan ons over!

Onderhoud van een WordPress website

WordPress is één van de meest gebruikte open source platformen ter wereld. Waar de één zal zweren bij het gebruik van WordPress is de ander een felle tegenstander. Dat heeft natuurlijk te maken met voorkeur, maar ook met mogelijkheden en veiligheid. Als je kiest voor een de ontwikkeling van een nieuwe WordPress website in Zeeland, dan is het belangrijk om de website te onderhouden en te voorzien van updates. Als je dit namelijk bij een WordPress website niet doet of niet laat doen, dan kan dat voor problemen zorgen.

Wanneer je netjes je updates uit laat voeren is er niets aan de hand. Zo zorgen wij in ieder geval maandelijks voor de laatste nieuwe updates die uitkomen voor je WordPress website en voeren we vaker updates uit als het écht nodig is.

Wil jij een nieuwe WordPress website laten maken door een bureau uit Zeeland?

Dan nodigen we je graag uit om eens kennis te komen maken. We luisteren met plezier naar jouw ondernemersverhaal zodat we je kunnen helpen en adviseren bij en over het maken van jouw nieuwe WordPress website. Je vindt ons kantoor in Zierikzee in Zeeland en vanuit daar helpen we ondernemers door heel Nederland met de ontwikkeling en het onderhoud van nieuwe en bestaande WordPress website.

Wat kost een nieuwe WordPress website?

Voordat je aan de slag gaat met de ontwikkeling van een nieuwe WordPress website, wil je natuurlijk weten aan welke kosten je moet denken. Daarom hebben we een aantal vragen voor je. Op basis daarvan kunnen we je vooraf een indicatie geven van de kosten.