Social media adverteren

Als je zelf social media accounts hebt is de kans groot dat je regelmatig berichten voorbij ziet komen van bedrijven die je niet volgt of zelfs niet kent. Het zijn berichten die je krijgt te zien omdat je tot een bepaalde doelgroep behoort. Sommige van die berichten doen je misschien helemaal niks, terwijl andere je aan het denken zetten of er zelfs voor zorgen dat je besluit te klikken. Deze bedrijven adverteren via social media en dat kan ook interessant zijn voor jouw business.

Adverteren via social media laat je jouw doelgroep bereiken

Bij de berichten die je voorbij ziet komen staat vaak ‘gesponsord bericht’. Als je dit ziet staan weet je dat het om een advertentie gaat. Adverteren op social media kan onder andere op platformen als LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok of Snapchat. Afhankelijk van je doel en je doelgroep, maak je een keuze voor één of meerdere social media kanalen.

Zo ligt het voor de hand om een zakelijke dienstverlening via LinkedIn te promoten en om je nieuwste kledinglijn voor jongeren tot 18 jaar onder de aandacht te brengen via TikTok of Snapchat.

Waarom zou je adverteren via social media?

De reden om te adverteren via social media is voor iedereen anders en afhankelijk van je aanbod. Ben je een dienstverlener? Dan wil je vooral in contact komen met potentiële klanten. Heb je een webshop? Dan wil je het liefst bestellingen uit je social media campagne zien komen. Maar soms is je doel om bekender te worden of nieuwe doelgroepen aan te spreken. Adverteren via social media kun je daarom goed inzetten om je naamsbekendheid in en rond Middelburg op te bouwen of te vergroten.

Adverteren via social media helpt de naamsbekendheid van je business te vergroten, draagt bij aan het vinden van nieuwe leads, stimuleert de online verkoop van je producten, maar is ook geschikt voor het werven van nieuwe medewerkers met de inzet van vacaturecampagnes.

Voor het werven van nieuwe medewerkers in Middelburg en omstreken biedt adverteren via social media dus zeker kansen om op de radar te komen bij je potentiële nieuwe medewerker. We zorgen voor alle soorten campagnes voor passende uitingen in tekst en beeld en zorgen er zo voor dat je de doelgroep gaat bereiken die voor jou interessant is.

instagram marketing

Wil jij adverteren via social media in en rond Middelburg, in heel Nederland of zelfs in meerdere landen?

Ons bureau is gevestigd in Zierikzee in Zeeland en vanuit het Zeeuwse helpen we ondernemers in heel Nederland met het adverteren via social media. We denken met je mee over de juiste kanalen, adviseren je bij de keuze voor de doelgroep en zorgen voor een boodschap en uiting in foto of video die jouw doelgroep aanspreekt.

Wat kost social media adverteren?

Een vraag die sterk afhankelijk is van je wensen én wat je nodig hebt. We geven je daarom graag advies dat aansluit bij je business en de producten en/of diensten die je aanbiedt. Als je onderstaand formulier invult, geven we je op basis daarvan een indicatie voor de inzet van social media adverteren.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.