WordPress website onderhouden

Jij wilt alles uit je WordPress website halen wat erin zit. Door je WordPress website goed te onderhouden zorg je voor een snelle website die altijd werkt. Wist je dat de AVG het verplicht stelt om je bezoekers een veilige website aan te bieden? In die zin kun je eigenlijk niet zonder onderhoud.

Zie WordPress onderhoud
als een soort websiteverzekering

We begrijpen dat je niet staat te springen om extra kosten te maken voor onderhoud. Misschien verwacht je in eerste instantie het onderhoud zelf uit te kunnen voeren. Bedenk je dan of je eventuele problemen ook zelf kunt oplossen. Wanneer je je website niet of niet goed onderhoudt, kan het zo zijn dat deze op termijn niet meer werkt. Er is vervolgens veel werk nodig om de website weer goed te laten draaien. Dit kost bijna altijd meer dan wanneer je de website direct laat onderhouden.

Veilig­heid voor jou en je potentiële klant

Het risico op veiligheidslekken wordt steeds groter en daarom moet jij de nodige stappen ondernemen om jouw veiligheid en die van je websitebezoekers te waarborgen. Door je website goed te onderhouden beperk je de kans dat jouw website offline gaat of dat er privacygevoelige informatie gestolen wordt. Wij kunnen je hierbij helpen door je WordPress website op tijd te updaten naar de laatste versie. WordPress is een open source CMS wat wordt gebruikt en verbeterd door ontwikkelaars wereldwijd. Een nieuwe update bevat de laatste verbeteringen – ook op het gebied van veiligheid.

Verder is het belangrijk om het SSL-certificaat op tijd te verlengen zodat de bezoeker jouw WordPress-website via een beveiligde https-verbinding bezoekt. De zoekmachine indexeert websites zonder SSL-certificaat vaak niet meer, wat ten koste kan gaan van je vindbaarheid.

Vollan 5

Laat niets verloren gaan

Het kan gebeuren dat plugins met elkaar conflicteren en dat bepaalde functies niet meer (goed) werken. Daarom voorzien we de plugins ook van updates zodat je de verbeterde of nieuwe functies tot je beschikking hebt. Wil je een nieuwe plugin gaan gebruiken? Dan kijken we altijd of dit goed samengaat met de andere functionaliteiten van je website. Mocht er toch iets misgaan met je website, dan kunnen we één van de gemaakte back-ups terugzetten zodat je website gewoon nog in de lucht is.

Jij focust op ondernemen, wij regelen het onderhoud

Wil je er zeker van zijn dat je website altijd werkt, laat het onderhoud van je WordPress-website dan over aan een specialist. Zo heb je zelf geen omkijken naar backups, plugins en PHP-versies. Naast het technische onderhoud van je website kunnen we je ook adviseren over content management zoals lazy loading voor afbeeldingen en het voorkomen van 404-pagina’s.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.