Beter vindbaar worden

Jij hebt een website of webshop en je wilt beter gevonden worden. Je bent hiervoor op zoek naar mensen die dit voor je kunnen regelen. Jij wilt je online marketing uitbesteden. Het zal dan ook geen toeval zijn dat je nu op onze website verblijft, want je zult zien dat je bij ons aan het juiste adres bent om te werken aan je de vindbaarheid van je website of webshop.

Beter vindbaar worden in de zoekmachine

Aan de slag met het vergroten
van je vindbaar­heid

Je hebt fantastische producten en je levert de allerbeste dienst in je branche, maar mensen weten je simpelweg niet goed genoeg te vinden of je bent van mening dat er meer uit te halen valt. Daarom wil jij online beter gevonden worden en ben je hier. De vindbaarheid van je website is afhankelijk van vele factoren en de kwaliteit van je website speelt hierin ook zeker een rol. Maar ook als je net een nieuwe website hebt laten maken die er top uitziet en waar alles perfect werkt, is het geen garantie op succes om beter vindbaar te worden.

We beginnen met een analyse van je website, wat zit er in, wat zijn de mogelijkheden en bovenal, welke content zit er in. Wat is je positie in de zoekmachine en op wat zou jouw doelgroep jouw moeten vinden. We onderzoeken of er ook daadwerkelijk zoekvolume is op datgeen we verwachten. Op basis van deze antwoorden en analyses brengen we je kansen in kaart en maken we een plan om aan de slag te gaan met de optimalisatie van jouw website voor de zoekmachine.

Gratis analyse aanvragen

We willen je eerst inzicht geven in de kansen en mogelijkheden die we zien voor jouw website of webshop. Hiervoor maken we een gratis analyse, koppelen we de kansen die we zien aan je terug en geven we je meteen een indicatie van de kosten.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.