Een nieuwe website laten maken

Jij overweegt om een nieuwe website te laten maken en je bent hiervoor op zoek naar mensen die dit voor je kunnen doen. Het zal dan ook geen toeval zijn dat je nu op onze website verblijft, want zoals je inmiddels hebt kunnen zien of nog gaat zien bij ons werk, ben je bij ons aan het juiste adres voor je nieuwe website.

Aan de slag met een nieuwe website

Je nieuwe website is je online visitekaartje. De plek waar jouw potentiële klant voor het eerst kennis met je maakt en voor die eerste indruk heb je maar één kans. Je verhaal en de manier waarop je dat verhaal overbrengt moeten passen bij wie je bent en wat je doet en de gebruiksvriendelijkheid van je nieuwe website bepaald of je bezoeker blijft of vertrekt.

Een nieuwe website vraagt om aandacht en een duidelijk doel, anders is het ontwikkelen van een nieuwe website wat ons betreft zonde van je tijd en geld! Samen doorlopen we een aantal stappen om jouw nieuwe website naadloos aan te laten sluiten op jouw business en de doelen die we stellen.

01. Kennis

Om een goede doorvertaling te maken van jouw business en je verhaal is het belangrijk dat we je leren kennen. Daarna kijken we samen wat er nodig is om te vertellen en te laten zien wie je bent en wat je doet en bepalen we samen wat jouw potentiële klant absoluut van je moet weten en stellen we doelen. Zo weten we wat er moet gebeuren.

02. Content

Deze informatie geldt als basis voor het schrijven van de content voor je nieuwe website. Jouw verhaal, samen met de producten en diensten die je levert, bepalen wat er nodig is in de teksten die we gaan schrijven. Op basis van de content bekijken we welke beelden hierbij horen in foto en video, dit gaan we voor je regelen!

03. Design

De content en het beeldmateriaal zijn de basis voor het design van je nieuwe website. We beginnen met het ontwerp van de homepage voor desktop, tablet en mobiel om je precies te laten zien hoe je nieuwe website eruit gaat zien. Wanneer we de juiste snaar raken ontwerpen we de overige pagina’s die nodig zijn.

04. Bouwen

Je nieuwe website wordt ontwikkeld op basis van WordPress. De ontwerpen worden omgezet naar een prototype waar we vervolgens het beheersysteem van WordPress tegenaan ontwikkelen. Je nieuwe website is altijd maatwerk, we maken hierin nooit gebruik van thema’s en is daarmee altijd naar wens uitbreidbaar en aanpasbaar.

05. Optimaliseren

Een nieuwe website heeft na oplevering aandacht nodig. Daarom zorgen we dat je website voorzien wordt van updates, maar ook het actualiseren van je nieuwe website mogen we zeker niet vergeten. Door het gebruiksvriendelijke beheer doe je dit eenvoudig zelf en denk dan ook gelijk aan je vindbaarheid, of laat het aan ons over!

Offerte aanvragen

Voordat je aan de slag gaat met de ontwikkeling van een nieuwe website, wil je natuurlijk weten aan welke kosten je moet denken. Daarom hebben we een aantal vragen voor je. Op basis daarvan kunnen je een indicatie geven van de kosten.