Clientbox
Business software

Het klinkt vast herkenbaar. Je gebruikt verschillende tools voor je acties en processen, omdat je niet één oplossing kan vinden die helemaal aansluit bij wat je zoekt. Te veel mogelijkheden en daardoor vaak te duur, of juist niet alle functionaliteiten die je graag in één pakket zou zien. Dat, en nog wat frustraties, hebben ervoor gezorgd dat we zelf business software zijn gaan ontwikkelen: Clientbox. Die business software hebben we niet voor onszelf gehouden, maar delen we met anderen. Van installateurs tot marketing- en internetbureaus.

Door onze ervaring weten we wat jouw business nodig heeft

Alle functionaliteiten die we ontwikkelen hebben als doel om een probleem op te lossen, tijd te besparen, een proces eenvoudiger te maken of beter inzicht te creëren. Dit zorgt dagelijks voor een hoop gemak, maar ook ervaring in het ontwikkelen van applicaties. We gebruiken namelijk zelf alle functionaliteiten die we ontwikkelen. Hierdoor weten we precies wat werkt en wat nog aandacht nodig heeft en leren we van het ontwikkelproces. Soms kom je er achter dat iets wat in theorie perfect werkt, in de praktijk niet helemaal zo uitpakt. Daarnaast hechten we veel waarde aan de feedback van onze gebruikers en nemen we die feedback zo veel mogelijk mee bij de doorontwikkeling van onze business software.

Modulaire opbouw

Clientbox is opgebouwd uit modules. Dit zorgt ervoor dat jij zelf kunt bepalen welke functionaliteiten jouw business wel of niet nodig heeft. Zie het als een maatpak, maar dan in business software. We voorkomen hiermee dat je functionaliteiten hebt die je niet gebruikt en dus onnodig voor betaalt. Elke module is op ieder moment aan en uit te zetten, zodat je af kunt schalen als het moet en op kunt schalen als het nodig is. De toegang tot en rechten van die module kun je per gebruiker beheren. Dat wil zeggen dat je ook per gebruiker zelf bepaalt welke modules gebruikt mogen worden én je daarmee ook zelf controle over de maandelijkse kosten houdt.

Modules

Eenvoudig terugkerende diensten automatisch factureren of periodiek een nieuwe opdracht aanmaken. Terugkerende administratieve taken worden overbodig met de module abonnementen.

Inzicht in je agenda en die van je collega’s. Plan direct opdrachten in en laat ze synchroniseren met je Microsoft 365 of Google agenda.

Beheer je producten en diensten en maak gebruik van gecombineerde artikelen. Groepeer ze in een artikelgroep, waarin je met subgroepen kunt werken.

Beheer de gegevens, contracten en werktijden van je medewerkers. Laat ze verlof aanvragen en keur dit goed, of niet natuurlijk! Ook verzuim registreer je op dezelfde manier.

Maak facturen in je eigen huisstijl en configureer de templates precies zoals jij ze wilt zien. Maak een koppeling met je boekhoudpakket en de facturen worden direct gesynchroniseerd naar je boekhouding.

Boek zelf je inkoopfacturen en koppel ze aan de juiste artikelgroep of grootboekrekening en zie direct waar je kosten maakt. Met de scan en herken integratie herkennen we de gegevens op de factuur en bespaar je tijd op het overtypen van gegevens. Daarnaast kan je autoriseren om inkoopfacturen te mailen en je collega’s vragen om facturen te autoriseren.

Voor de boekhouding hebben we koppelingen met Twinfield, Exact Online, Snelstart en Moneybird. Daarnaast hebben we koppelingen met Mollie, VoIPGrid, Bubble, WooCommerce, Microsoft, Google en Klippa.

Een professionele offerte in je eigen huisstijl komt overtuigend over. Die stel je dus helemaal zelf samen. Van een standaard offerte tot een hele uitgebreide offerte met voorblad, achterblad en uitgebreide tekstmogelijkheden. Na het versturen laat jij je klant de offerte eenvoudig online accepteren en tekenen. Heeft je klant een opmerking over de offerte? Dan maak je een nieuwe versie aan van dezelfde offerte en bewaar je de eerdere versie(s).

Een offerte wordt een opdracht waarop je kunt bijhouden wat er gebeurt. Een opdracht kent budget of wordt uitgevoerd op nacalculatie. Je wijst een opdracht toe aan één of meerdere medewerkers en de opdracht kent een status, waardoor je precies weet hoe ver je bent. Vanuit een opdracht kan je één of meerdere facturen aanmaken die je terug ziet op de details van de opdracht.

Bewaar de gegevens van je klanten en leveranciers op één centrale plek. Van adres- tot bankgegevens en contactpersonen. Alle gemaakte afspraken leg je vast in een contactmoment of gespreksverslag. Je vindt alle gegevens terug onder je relatiekaart, van opdracht tot factuur.

Breng al je communicatie samen in één centrale mailbox. Hierdoor zijn al je e-mails direct gekoppeld aan de juiste relatie en is deze informatie en correspondentie direct toegankelijk voor je collega’s.

Weten waar je mee bezig bent en hoeveel tijd iets kost. Niet alleen belangrijk voor het nu en de factuur, maar ook om later een nog betere inschatting te kunnen maken op het moment dat je een offerte uit gaat brengen.

Wil je meer weten?

Laat iets van je horen en we kijken graag wat Clientbox voor jouw business kan betekenen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.