Content creëren

Je ziet van Vollan wekelijks een blog verschijnen van één van onze collega’s en regelmatig delen we op onze socials iets over onze samenwerkingen of projecten. Hiermee geven we een kijkje in ons vakgebied en de cultuur binnen de organisatie. Zo blijf jij op de hoogte van wat er speelt binnen onze business, leer je de mensen in ons team een beetje kennen en zie je ook regelmatig voorbeelden voorbij komen van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een taak op zich

Ook voor onze klanten creëren we content om online te delen. Zo maken we bijvoorbeeld voor verschillende ondernemers maandelijks een social media planning. Social media zijn vandaag de dag primaire kanalen om je boodschap met de wereld te delen. Maar het creëren, beheren en publiceren van content is vaak taak op zich. En als ondernemer heb je in veel gevallen zaken op je bord liggen met meer prioriteit. Daarom helpen wij je met onderwerpen, teksten en beeldmateriaal om te delen.

content creëren

Gericht informatie delen

E-mailmarketing is ook een vorm van communicatie die we kunnen inzetten. Periodiek maken en versturen we een nieuwsbrief om top of mind te blijven bij je klanten en nieuws of producten en diensten te delen. We vestigen met de juiste woorden en beelden aandacht op wat op dat moment actueel is voor jouw business.

Maar bij puur informatie delen houdt het niet op. Als een klant op jouw website interesse heeft getoond in een bepaald product, kunnen we door middel van automations gerichte mails sturen. Zo gaat er een aantal dagen nadat jouw klant de website heeft bezocht een automatische mail uit met informatie over het product dat ze hebben bekeken. Zo -heb je zelf misschien weleens ervaren- lijkt het alsof een bedrijf je gedachten kan lezen, maar in werkelijkheid is dit gerichte verkoop.

Kennis van zaken

Als we het hebben over content die we voor onze klanten maken, zijn landingspagina’s daar ook zeker een interessant onderdeel van. Hoe meer kennis jij hebt en op je website laat zien, hoe meer de zoekmachine jou als betrouwbaar en kundig beschouwt. En waardeert de zoekmachine jouw website? Dan kom je steeds verder bovenaan in de zoekresultaten terecht. Dat zorgt ervoor dat potentiële klanten je kunnen vinden! Het doelgericht bedenken van onderwerpen en het schrijven van blogs en teksten die passen bij jouw tone of voice: dat is waar wij onze kennis van content voor inzetten.

Waardevol

Door het publiceren van waardevolle content kun je jouw business laten groeien. Als je daar de waarde van ziet en deze kans niet langer wil laten liggen, stuur me dan een berichtje.

Wij helpen je graag.

Judith Friesen
Content & marketing