Balans

Begin vorig jaar schreef ik dat 2022 een jaar vol veranderingen zou worden. Maar boven op de veranderingen die ik toen al aan zag komen, kwam nog het een en ander!

Nieuwe werkgever

Om met de meest onverwachte verandering maar te beginnen… Toen ik een jaar geleden mijn blog schreef wist ik nog niet dat ik per 1 oktober niet meer bij Vivars zou werken. Dat was een extra -maar daarom niet minder noodzakelijke- verandering. Want met de naam Vollan konden we onszelf echt neerzetten zoals we zijn. Het hele verhaal kun je hier nalezen. Zoals ik nu verder zal gaan toelichten is ook op het afgelopen jaar ‘vollan’ zeker van toepassing!

Groei

Want ook binnen het team is er volop verandering. In april begon Judith als tekstschrijver. Dankzij haar hebben we altijd iemand die onze on- en offline uitingen van inhoud voorziet én ervoor zorgt dat onze teksten foutloos de deur uitgaan. Daarnaast is oud-collega Cathalijne na twee jaar terug in ons marketingteam als internet marketeer. Fijn dat we zo samen blijven groeien.

Nieuw leven

Maar de grootste en mooiste verandering was natuurlijk de geboorte van mijn zoontje Jaxx. De horrorverhalen die ik maandenlang van mijn collega’s te horen kreeg, bleken gelukkig mee te vallen. Wel was het behoorlijk wennen aan het nieuwe leven met een hoop extra verantwoordelijkheid. Als je gewend bent om altijd vollan voor je werk, sport en andere hobby’s te gaan, is het toch even lastig daar een goede balans in te vinden. Gelukkig kreeg ik vanuit Vollan alle ruimte om aan dit nieuwe leven te wennen. Zo had ik na de geboorte wat extra dagen vrij en geniet ik nog tot 1 maart van mijn ouderschapsverlof op de woensdag.

2023

Binnenkort zal ik dus weer 5 dagen per week gaan werken. En dat is nodig ook! Er staan er veel uitdagende projecten op stapel. Dankzij een mooie samenwerking (waarover later meer details) zullen dit er alleen nog maar meer worden. Balans is daarom iets waar ik continu aan blijf werken. Dat past bij ons streven om iedere dag beter te willen worden. En hoewel ik die balans nu persoonlijk goed op orde heb, zouden een paar extra handjes op kantoor zeker welkom zijn. Van een collega-designer bijvoorbeeld 😉

Wil jij die rol op je nemen? Stuur me een berichtje of bekijk onze vacatures om te zien wat je voor ons kan doen.

Jozias Boone
Design & marketing