Marktplaats Admarkt

Marktplaats Admarkt is er voor ondernemers die hun aanbod willen adverteren op Marktplaats. Het is een laagdrempelige manier om een groot bereik te creëren. Bereik ruim 8 miljoen klanten en betaal alleen als er op je advertentie geklikt wordt.

Hoe werkt Marktplaats Admarkt?

Je kunt je aanmelden voor Marktplaats Pro als je een KvK-nummer hebt. Je adverteert om je product zichtbaar te maken en hiermee kun je koopgerichte zoekers bereiken. De advertentie zal vertoond worden in de categorie die je kiest. Voor die vertoningen betaal je niets. Je betaalt alleen per klik – dit heet CPC (cost per click). Eén klik kan bijvoorbeeld € 0,03 kosten. Marktplaats zal je hiervoor factureren. Natuurlijk hoop je dat klikken zoveel mogelijk bestellingen opleveren!

Voordelen

De CPC ligt bij Marktplaats Admarkt relatief laag vergeleken met Google Ads of de kosten voor Bol.com. Er zijn verder geen aanvullende kosten. Daarnaast is het ook een voordeel dat de pro-advertenties bovenaan de resultatenlijst staan. Dat zorgt voor zoveel mogelijk zichtbaarheid. Je kunt met Marktplaats Admarkt ook een link naar je eigen website opnemen in je advertentie. Je kunt je bod altijd aanpassen of je advertentie pauzeren.

Advertentie plaatsen

Dit spreekt redelijk voor zich. De werking van Marktplaats Admarkt is relatief ‘plat’. Kies de juiste categorie en geef je advertentie een goede titel en beschrijving. Voeg aantrekkelijke foto’s toe en stel je prijs in. Verder geef je aan of het verzonden kan worden en zo ja – hoe lang dat duurt. Afhankelijk van het producttype vul je de benodigde specificaties in. Bij boeken vul je bijvoorbeeld de auteur in.

Heb je een vraag?

Laat het ons weten, we helpen je graag vooruit!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.