Zeeuwse ondernemers helpen digitaliseren

Iedere dag helpen we Zeeuwse ondernemers om de administratieve processen in hun business verder te digitaliseren en te automatiseren. Administratie hoort er nou eenmaal bij, maar dat wil niet zeggen dat je er onnodig tijd aan kwijt moet zijn. Daarom hebben wij het tot onze persoonlijke missie gemaakt om iedere ondernemer in Zeeland te helpen met het digitaliseren van hun administratieve processen. Wij hebben de tools zodat je sneller en makkelijker gaat werken, zonder inzicht en controle te verliezen.

Administratie digitaliseren én inzicht en controle houden

Het digitaliseren van je administratieve handelingen zorgt er niet alleen voor dat je makkelijker gaat werken, het gaat je ook tijd besparen, zorgen voor een professionaliseringsslag én je hebt goed inzicht in het financiële reilen en zeilen van je business. Maar hoe kies je de juiste oplossing en waar vind je de begeleiding en hulp die je nodig hebt.

We helpen ondernemers onder andere met het digitaliseren van het offerte-, factuur- en inkoopproces, maar ook het beheer van opdrachten, medewerkers en urenregistratie is voor ons dagelijkse kost. Hoe we jou kunnen helpen is afhankelijk van de fase waarin je bedrijf verkeerd, je producten en diensten en de tools en werkwijze die je op dit moment gebruikt.

Advies bij digitaliseren

We geven je graag een advies over de kansen en mogelijkheden van digitalisering voor jouw business. Daarom hebben we een aantal vragen voor je. Op basis daarvan kunnen je we je een goed advies én een indicatie van de kosten geven.

"*" geeft vereiste velden aan

Wat geldt voor jou?
Wat zijn je wensen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.