Webbakery

Jeroen van internetbureau Webbakery plaatste een oproep op LinkedIn. Hij had hulp nodig met de positionering van zijn internetbureau om vervolgens aan de slag te gaan met een rebranding van Webbakery. Zijn uitdaging zat vooral in het communiceren van zijn diensten en het aantrekken van de juiste klant. We zijn bekend met zijn type business, dus dit was iets voor ons!

We gingen aan de slag met zijn verhaal, een leuk verhaal. De naam Webbakery is namelijk een knipoog naar het verleden van Jeroen. Hij komt uit de horeca en daarop is de positionering gebaseerd. Kenmerkend aan de horeca is gastvrijheid, klantgerichtheid en creativiteit met ingrediënten om tot smaakvolle resultaten te komen. Dus de naam bleef, maar we veranderden wel het recept van zijn communicatie en uitstraling. Samenwerken bleek het recept voor succes!

Een recept is pas een succes met de juiste ingrediënten

Om het concept kracht bij te zetten maken we paralellen naar het bakkerijvak. Zo noemen we de verschillende tools van Webbakery ingrediënten. Want een recept is pas een succes met de juiste ingrediënten, toch?

De drie W’s van Webbakery

De drie W’s in het logo staan uiteraard voor het bekende World Wide Web maar ook voor de drie kernwaarden van Webbakery:

Een resultaat om je vingers bij af te likken

Dit alles brachten we samen in zijn pay-off: het recept voor online resultaat. Het concept is volledig uitgewerkt; van visitekaartjes en briefpapier tot de ontwerpen en teksten voor de website. Jeroen en zijn collega’s hebben de website uiteraard zelf gebouwd.

Je bekijkt de website hier www.webbakery.nl

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?