Peet ICT geeft ICT betekenis

Hoe leg je als ICT bedrijf uit wat je doet? Vaak verzand zo’n gesprek al snel in een boel technisch jargon waar je als klant geen zak van begrijpt. Je wil gewoon een stabiele en snelle internetverbinding, een printer die altijd werkt of bijvoorbeeld makkelijk thuis kunnen werken. Je zit helemaal niet te wachten op een ICT’er, tot er iets niet werkt! Dan pas is het verhaal van een ICT partij van betekenis.

Dit werd de basis van de identiteit van Peet ICT. Geen moeilijke termen, maar oplossingen. Zo geven zij ICT betekenis.

Een strakke moderne uitstraling voor Peet ICT

Het logo wordt gevormd uit een strak en technisch ogend woordmerk dat goed toegepast kan worden op iedere denkbare merkdrager. Denk aan briefpapier, auto’s en kleding, maar ook routers en bijvoorbeeld printers. In de huisstijl wordt gebruik gemaakt van visuele elementen met een link naar technologie, bereik, verbinding en dekking.

Dus ook online

Ook de website had een harde reset nodig. Het ontwerp is vanzelfsprekend in lijn met de huisstijl. Daarnaast hebben we de communicatie voor onze rekening genomen en alle teksten herschreven in begrijpbare taal. Met duidelijke call to actions sturen we aan op contactmomenten om zo leads te genereren.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?