Otte Hoveniers

Sinds de start tot nu is er veel veranderd in het hoveniersbedrijf van Peter Otte. Niet alleen de omvang van het bedrijf, maar ook de werkzaamheden, het type klant en het soort projecten is in de loop der jaren flink veranderd. Er was een mismatch met de uitstraling en de fase van het bedrijf en dat was voor Peter teken om aan de slag te gaan met verandering.

Door al die veranderingen hebben we eerst de positionering strak gezet en hebben we een communicatiestijl ontwikkeld die Peter op het lijf geschreven staat. De bedrijfsnaam is veranderd van de ‘eenmanszaaknaam’ Hoveniersbedrijf Otte, naar een vorm die beter past: Otte Hoveniers.

Een identiteit met het lijnwerk als basis

Peter stelt als voorwaarde dat een tuin eerst ontworpen wordt. Een huis bouw je tenslotte ook niet zonder tekening. Een vlakverdeling van de meters met een bereik vanuit de kern. Een kern die klein begint en groei symboliseert. De basis voor het beeldmerk en de doorontwikkeling van de huisstijl.

Natuurlijk genieten

Een tweede voorwaarde van Peter is dat een tuin niet alleen uit straatwerk bestaat. Een tuin verdient groen. Dat zie je terug in de pay-off van Otte Hoveniers. ‘Natuurlijk genieten’ heeft daarmee een dubbele betekenis, genieten van de natuur, op ieder moment van het jaar. Dat is natuurlijk genieten.

Ook de website is opnieuw aangelegd

De huisstijl is inmiddels ook toegepast op de website. Dit resulteert in een frisse website waar potentiële klanten een goed beeld krijgen van Otte hoveniers.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?