Klik!

Soms weet je het gewoon gelijk. Je kijkt iemand aan en je bent verliefd.
Dat had ik bij Vivars. Ik las de vacature en ik wist: ‘Ja. Dit is het’. Nou is liefde niet helemaal het goede woord en de relatie een stuk minder romantisch, maar de klik met het bedrijf was er.

Natuurlijk moest ik Kees daar nog van overtuigen. Maar ik voelde vanaf de eerste blik op de website dat het -van mijn kant- goed zat. Dat gevoel werd bevestigd toen ik op kennismakingsgesprek mocht komen.
Ook al moest ik in dat gesprek eerlijk toegeven dat ik soms moeite heb met kritiek. En zijn ze bij Vivars gewend om gewoon te zeggen waar het op staat. Ook als je iets niet goed doet. Hoe dacht ik daar mee om te gaan? Dat is juist precies wat ik nodig heb! Je kunt tenslotte alleen ergens beter in worden als je vaak oefent.

Na het eerste gesprek kwam ik een dag proefdraaien op kantoor. Dat voelde nog vrij onwennig. Vooral toen ik die dag om 12 uur aanschoof aan de lange tafel met toekomstige collega’s om gezamenlijk onze boterhammen te smeren. Toch wist ik het steeds zekerder. Ja, ik wil!

Liever niet? Ook goed

Zo gaat het ook bij nieuwe klanten van Vivars. Het klikt of het klikt niet. Je houdt van de directe aanpak en de eerlijke feedback die je krijgt, of je gaat het liever uit de weg. Zo staat het ook op de website:

We passen simpelweg niet bij iedereen
Hoe hard we ook ons best doen, dat is gewoon zo. Dit is wie we zijn en dat gaan we voor jou niet veranderen. Wil jij met ons werken? Mooi! Liever niet? Ook goed.

Gelukkig passen ze wel bij mij. Nu mijn eerste weken erop zitten, is dat niet meer alleen gebaseerd op een gevoel. Maar ook op het plezier dat ik heb in mijn werk als tekstschrijver!

Ik wil!

Past Vivars ook bij jou?
Neem dan contact met ons op, dan bekijken we wat we voor jou en je bedrijf kunnen doen!

Of misschien wil je ook aanschuiven aan onze lange tafel. Er is nog plek, dus bekijk onze vacatures.

Judith Friesen
Content & marketing