Even voorstellen: Judith Friesen

Hoi, ik ben Judith. Ik ben een nauwkeurig type, dat graag zeurt over d’s en t’s, zinsopbouw en andere grammaticale details waar niemand zich druk om lijkt te maken. Ik corrigeer een tekst zodanig, dat je je afvraagt waar jouw tekst is gebleven en ik vertel je ijskoud dat er geen beleving in je verhaal zit.  Deze beschrijving heeft Kees opgesteld voor de vacature voor tekstschrijver bij Vivars. Een beschrijving waar ik mezelf helemaal in herkende.

Lef!

Na lang twijfelen -omdat ik weliswaar ervaring heb met het schrijven van teksten, maar niet in deze functie- heb ik toch de stap gewaagd. Mijn toekomstige collega Symone gaf me het laatste zetje in de goede richting, ik las in haar introductieblog dat ze door lef te tonen is aangenomen bij Vivars. Dat gaf mij óók het lef om toch mijn teksten in te sturen en te laten zien wat ik kan. Et voilà, hier ben ik.

Over mij

Met mijn zoon en dochter woon ik in Nieuwerkerk, waar ik zelf ook ben opgegroeid. Ik hou van reizen en geniet van lunchen op een terras met mijn vriend. Ook thuis vermaak ik me prima met een boek of serie en gezellig samen koken. Sinds kort ga ik wekelijks naar kickboks les, om me lekker uit te leven en mijn conditie op te bouwen.

Vollan 3

Loopbaan

Mijn werk in de reisbranche kwam met de komst van corona volledig stil te liggen. Daardoor heb ik de tijd kunnen nemen om te onderzoeken waar ik nou echt blij van word. Na veel zelfreflectie, ben ik gestart met een thuisstudie HBO Communicatie. Zo interessant, de interactie tussen mensen! Vervolgens ging ik op zoek naar een nieuwe baan, die aansloot bij mijn studie. Na een korte carrière elders, waar ik niet op mijn plek bleek te zitten, ga ik nu aan de slag bij Vivars als tekstschrijver. Heel spannend. Maar taal en schrijven zijn helemaal mijn ding, dus ik kijk er ook ontzettend naar uit. De juiste woorden vinden en de boodschap zo duidelijk mogelijk neerzetten, dat is wat ik voor de klanten van Vivars ga doen.

Judith Friesen
Content & marketing