Even voorstellen: Jozias Boone

Doe jij even een voorstelrondje? Eh.. Tuurlijk Kees! Ik ben Jozias Boone en sinds vandaag actief als digital designer bij Vivars. In deze functie ga ik me bezighouden met het design van jouw website, webshop, webapplicatie en andere digitale creaties.  Zo mooi en gebruiksvriendelijk mogelijk natuurlijk!

Ervaring

Hiervoor heb ik veertien jaar bij een bureau in Goes gewerkt en na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam ben ik ook nog een tijdje als freelancer werkzaam geweest voor diverse bureaus. Bij Vivars waren ze op zoek naar een designer met ervaring, het liefst een paar jaar. Met een ruime 15 jaar aan ervaring vertrouw ik erop dat ik van toegevoegde waarde ga zijn bij Vivars.

Naast mijn passie voor digital design heb ik me ook gespecialiseerd in het maken van (online) animatiefilmpjes. Aangezien animaties steeds meer onderdeel worden van de marketingmix is dit ook een mooie aanvulling op het dienstenpakket van Vivars.

Rennen!

Buiten werktijd kun je me vinden in de Zak van Zuid-Beveland waar ik graag mag hardlopen met het oog op een komende marathon. Om al dat sportieve gedoe te compenseren drink ik graag een goede Trappist of lekkere Schotse Whisky. 😉

Jozias Boone
Design & marketing