Social media marketing uitbesteden

Je wilt zichtbaar zijn op social media. Je bent hiervoor op zoek naar mensen die dit voor je kunnen regelen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We gaan voor je aan de slag met het schrijven van content en het maken van beeld. Dit doen we door berichten te maken op basis van jouw input, of we maken zelf een contentplanning  voor een bepaalde periode of een combinatie hiervan.

Aan de slag met de zichtbaar­heid
van je business

Je weet dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn op social media. Maar ondanks al je goede voornemens komt het niet helemaal goed uit de verf, of er komt helemaal niks van. Geen tijd, geen inspiratie, of gewoon helemaal niet weten waar te beginnen. Het klinkt vast allemaal heel herkenbaar, je hebt tenslotte in veel gevallen ook echt zaken op je bord liggen met meer prioriteit en die gaan dan voor, logisch.

Social media uitbesteden

Afhankelijk van je business maken we een keuze voor de social media kanalen die we inzetten. De manier van communiceren kan per kanaal verschillen en je wilt je doelgroep aanspreken. Daarna spreken we samen af op welke manier je wilt werken. We werken samen met ondernemers die zelf wekelijks berichten doorsturen met wat foto’s die wij herschrijven, maar we werken ook met ondernemers waarvoor we een complete contentplanning schrijven voor een maand, waar ze geen input voor aanleveren. Zij controleren alleen of alles wat we schrijven klopt. Jij kiest de modus die bij je past!

Wat kost dat dan?

Voordat je aan de slag gaat met het uitbesteden van je social media marketing wil je natuurlijk weten aan welke kosten je moet denken. Daarom hebben we een aantal vragen voor je. Op basis daarvan kunnen we je een indicatie geven van de kosten.