Herken websitebezoekers met Leadinfo

Om te weten hoeveel bezoekers je website heeft, waar ze op klikken en hoe lang ze gemiddeld op je website verblijven kun je terecht in een tool als Google Analytics. In de meeste gevallen heb je dan nog geen idee wie deze mensen zijn, want de grote meerderheid van je bezoekers gaat geen contact met je opnemen.

Toch is er een reden dat ze op je website verblijven. Dit kan zijn doordat jij je SEO op orde hebt, adverteert via de zoekmachine, advertentiecampagnes draait op social media of omdat iemand jouw bedrijf heeft aanbevolen.

Hoe ze ook bij je terecht komen, het zou je natuurlijk enorm helpen als je zou weten wie je website bezoekt, wat ze bekijken en hoe je met ze in contact komt. Om de bedrijven achter de bezoekers te identificeren gebruiken wij de tool Leadinfo.

Websitebezoekers identificeren

Met de integratie van Leadinfo op je website achterhaal je de gegevens van anonieme B2B website bezoekers. Niet van iedere bezoeker en niet van ieder bedrijf, maar het bestand van bedrijven dat wordt herkend groeit met de dag. Dit gebeurt op basis van verschillende data zoals een IP-adres, de locatie waarvan ingelogd wordt in Leadinfo en nog wat andere variabelen die ze niet met de wereld delen natuurlijk.

Met Leadinfo kun je je zakelijke websitebezoekers identificeren

Op basis van deze bedrijven database kan Leadinfo steeds nauwkeuriger laten zien van welk bedrijf de bezoeker op je website is. Je ziet dan direct de bedrijfsnaam, contactgegevens en soms zelfs de e-mailadressen van contactpersonen en hun LinkedIn profielen.

Wanneer jij Leadinfo gebruikt en wij bezoeken jouw website vanuit ons kantoor, dan zal Vollan als bedrijf in je lijst verschijnen met het kenmerk “live”. Dat wil zeggen dat iemand van ons op dat moment op je website zit, het moment om even contact op te nemen!

Vollan is Leadinfo Partner en kan jou helpen om Leadinfo te gaan gebruiken

Als je deze gegevens goed gebruikt kun je hier dus leads uit halen voor je business. Je kunt ze actief gaan benaderen, want je bent bij één van de medewerkers in het bedrijf top-of-mind. Een beter moment om in contact te komen is er bijna niet.

Niet alleen kun je zien van welk bedrijf ze zijn, je kunt ook zien welke pagina’s ze bezoeken, hoe lang, via welk medium ze binnenkomen, hoe vaak ze op je website zijn geweest én je kunt koppelen met allerlei tools om die bezoeker in je leadfunnel te krijgen.

Zo wordt het voor jou duidelijker wie je bezoeker is en kun je op basis van het gedrag op je website inschatten of deze bezoeker interessant is om je aandacht op te richten.

Als Leadinfo partner helpen we je niet alleen met de implementatie op je website. We ondersteunen je ook met het opvolgen van leads én koppelingen voor automations in bijvoorbeeld ActiveCampaign voor e-mailmarketing.

Zo maak jij de keuze of je leads op een persoonlijke of geautomatiseerde wijze gaat opvolgen.

Wil je Leadinfo proberen?

Dat kan 14 dagen helemaal gratis. Als partner van Leadinfo maken we een account voor je aan en zorgen we ervoor dat deze aan je website wordt gekoppeld. Zo zie jij welke bedrijven een kijkje nemen op jouw website!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.