Een naam voor mijn bedrijf

Jij wilt een nieuwe naam voor je bedrijf en je bent hiervoor op zoek naar mensen die je hierbij kunnen helpen. Het zal dan ook geen toeval zijn dat je op onze website terecht gekomen bent. We gaan graag met je in gesprek over je plannen en je ideeën om zo samen te komen tot een nieuwe bedrijfsnaam voor je nieuwe bedrijf of voor een rebranding van je bestaande bedrijf.

Aan de slag met een nieuwe naam voor je bedrijf

Om de perfecte naam voor jou te bedenken is het van belang om de juiste factoren met elkaar te combineren. Belangrijk bij het bedenken van een nieuwe naam voor je bedrijf is dat we helder krijgen wie je bent en wat je doet. Daarom zorgen we dat we jou en je business leren kennen en we bespreken je ambities. Die ambities zijn belangrijk om een naam voor je bedrijf te bedenken die toekomstbestendig is. Misschien heb jij wel de ambitie om internationaal te gaan, of is dat juist hetgeen dat met je bestaande naam problemen oplevert.

Wanneer we een naam voor je bedrijf hebben bedacht, gaan we op zoek naar een passende domeinnaam en leggen die direct voor je vast. Dit doen we al voordat we de naam aan je presenteren. De nieuwe naam voor jouw bedrijf bestaat niet in de Kamer van Koophandel en we kunnen zelfs voor je laten onderzoeken of er toevallig niet ergens ter wereld iemand is die de naam als merk heeft laten registreren. Zo komen we tot een naam die groeibestendig en herkenbaar is en bovenal goed voelt.

Offerte aanvragen

Voordat je aan de slag gaat met een nieuwe bedrijfsnaam, wil je natuurlijk weten aan welke kosten je moet denken. Daarom hebben we een aantal vragen voor je. Op basis daarvan kunnen je een indicatie geven van de kosten.