Integraties & koppelingen

De software die je gebruikt sluit zo goed als perfect aan op de processen binnen je business. Alleen die ene functionaliteit ontbreekt of het zou handig zijn om je software te koppelen aan een andere applicatie. Als je zelf een applicatie hebt (laten) ontwikkelen kun je overwegen om een bepaalde functionaliteit volledig te integreren als er een API beschikbaar is die dit toelaat. Je kunt ook een koppeling maken met een bestaand pakket om zo jouw processen te optimaliseren. Afhankelijk van je vraagstuk bekijken we wat wenselijk en mogelijk is.

Integraties en koppelingen creëren waarde voor jouw business

Het uitgangspunt van een integratie of koppeling is dat het jouw manier van werken makkelijker, sneller en efficiënter maakt, beter inzicht creëert of een bepaalde actie zelfs helemaal overbodig maakt.

Dit komt voor wanneer je verschillende systemen gebruikt die -nog- niet met elkaar communiceren, of als je data bij een externe partij moet zien te krijgen. Wanneer je met verschillende systemen werkt, zou je jouw relatiedata op één plek willen beheren en wanneer je een factuur verstuurt wil je die direct in de software van je boekhouder hebben. Zonder handmatige actie.

Als het mogelijk is, kunnen we het bouwen
Vrijwel alles is aan elkaar te koppelen. De enige beperking bij een integratie of koppeling kan de applicatie zelf zijn. De oplossing moet de mogelijkheden bieden om te bereiken wat jij wilt, als dit het geval is komt het goed.

We hebben onder andere ervaring met integraties en koppelingen met AFAS, Mollie, Gmail, Microsoft 365, Exonet, TransIP, Klippa, OpenProvider, Cloudflare, Twinfield, VoIPGrid, Exact Online, Snelstart, WooCommerce en Moneybird.

Jouw business. Iedere dag beter

We zien jouw vraagstuk graag tegemoet!