Applicaties

Soms is standaard software niet toereikend en moet je op zoek naar een oplossing voor jouw vraagstuk. Daarom ontwikkelen we applicaties, want wat er niet is kunnen we vast en zeker maken. Met de ontwikkeling van een applicatie kunnen we ons volledig richten op jouw eindgebruiker en de specifieke processen van jouw business. Zo lossen we problemen op, maken we processen eenvoudiger, sneller en efficiënter en wordt informatie toegankelijker.

Stap voor stap, van vraagstuk naar oplossing

Hoe gaat de ontwikkeling van een applicatie in zijn werk en wat komt er bij kijken? Het uitgangspunt van de applicatie is dat het jouw vraagstuk volledig op gaat lossen. Onze eerste prioriteit is daarom om te ontdekken wat je vraag is, wat daar bij komt kijken en wat dit in de praktijk voor jou betekent. We leren je business kennen om je vraag te begrijpen, om zo te komen tot een schaalbare oplossing die perfect aansluit op jouw business.

01. Ontdekken

In vier sessies leren we je business kennen en brengen we je vraagstuk in kaart. We analyseren het proces, bekijken welke functionaliteiten nodig zijn en beschrijven dit in het functioneel ontwerp. Vervolgens bepalen we samen de scope, waarin we samen vaststellen wat je écht nodig hebt en wat een ‘nice to have’ is.

02. Design

Het is duidelijk wat de applicatie moet kunnen en welk vraagstuk we op willen lossen. Dit vertalen we door naar het design van de applicatie. Zo wordt de oplossing die we voor jouw business gaan maken ‘zichtbaar’ en dat zorgt ervoor dat jij vooraf kunt zien wat we gaan maken. En weten we zeker dat we op één lijn zitten.

03. Bouwen

De ontwikkeling van de applicatie doen we op basis van SCRUM. Iedere twee weken (sprint) leveren we een nieuw werkend onderdeel van je applicatie op. Tijdens de sprintplanning bepalen we samen wat de meeste prioriteit heeft, op basis van waarde en beschikbaar budget.

04. Verbeteren

Zorgeloos gebruik maken van je applicatie en kritisch blijven op verbeteringen. Samen bekijken we hoe we jouw applicatie kunnen verbeteren om de processen in jouw business nog verder te optimaliseren. Zo zorgen we dat de applicatie in beweging blijft en meegroeit met jouw business.
Jouw business. Iedere dag beter

We zien jouw vraagstuk graag tegemoet!