Print & sign design

Online toepassingen om je boodschap te communiceren zijn vandaag de dag natuurlijk niet meer weg te denken. Het ligt dan soms ook voor de hand om vol in te zetten op online. Even een berichtje plaatsen via social media of een nieuwsbericht publiceren op de website en iedereen is op de hoogte. Toch is het belang van offline communicatie nog steeds groot en kun je zo structureel bijdragen aan je zichtbaarheid. Bedenk je dat niet iedereen online actief is en ze je niet altijd precies weten te vinden.

Print & sign dragen bij aan zichtbaar­heid, herhaling en vertrouwen

De monteur van het installatiebedrijf die bij je aanbelt om je CV ketel schoon te komen maken, draagt kleding met het bedrijfslogo erop. Zijn bus die voor de deur staat is voorzien van bestickering in de huisstijl van het bedrijf. Wanneer de ketel is gecontroleerd, plakt hij een controlesticker met het logo op de ketel en vraagt jou om de servicebon te ondertekenen waar wederom het logo op vermeld staat.

Zomaar een paar momenten waarop jij geconfronteerd wordt met de naam en uitstraling van dit bedrijf. Het zorgt niet alleen voor herhaling, maar het draagt ook bij aan de betrouwbaarheid van het bedrijf. Stel je eens voor dat dezelfde monteur in een wit shirt en een witte bus voor de deur zou stoppen, zou je die dan zomaar binnen laten?

Met print en sign design geven we vorm aan de uitingen die je offline kunt benutten om je zichtbaarheid te vergroten of je boodschap over te brengen. Van je visitekaartje tot het ontwerp van een bedrijfsbus of gevelreclame, maar ook een complete beursstand als je jouw doelgroep actief op gaat zoeken.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?