Merkdragers

In principe zou je alles waar je op kunt printen, plakken, drukken, borduren en laseren kunnen beschouwen als een merkdrager. Het woord merkdrager verraad het eigenlijk al een beetje, het draagt een merk. Het zijn de materialen die je gebruikt om een boodschap over te brengen. Deze materialen zijn voorzien van jouw visuele identiteit.

Hoe zorg je dat je krijgt wat je wilt met behoud van je huisstijl

Voorbeelden van merkdragers zijn visitekaartjes, pennen, kladblokken, waterflessen, werktruien, bedrijfsbussen, maar ook het reclamebord langs de lijn bij de plaatselijke voetbalvereniging. Een merkdrager gebruik je om jouw business te promoten, je zichtbaarheid te vergroten of je boodschap over te brengen.

Wij vinden het belangrijk dat producenten van deze materialen werken met het juiste logo en de toepassing van de typografie en kleurgebruik hanteren zoals die is bedacht bij de ontwikkeling van je huisstijl. Daarom zorgen we niet alleen voor het ontwerp en de aanlevering van de benodigde bestanden, maar nemen we ook de orderbegeleiding uit handen.

Wij werken met vaste partners waardoor we meeste materialen kunnen leveren, maar wanneer jij voorkeur hebt voor een eigen leverancier vinden we dat natuurlijk ook prima. Die leverancier en onze grafische mensen spreken dezelfde taal. Zo zorgen we dat jij krijgt wat je verwacht, terwijl we ook jouw huisstijl bewaken.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?