Content management

De kans is groot dat je een website hebt en een account op één of zelfs meerdere social media kanalen. Het zijn vandaag de dag primaire kanalen om je boodschap met de wereld te delen. Maar wat zet je er dan op en hoe vaak?  Het creëren, beheren en publiceren van content is vaak taak op zich. Je weet dat het belangrijk is voor de zichtbaarheid van je business, maar de kans is groot dat je er eigenlijk geen tijd voor hebt of iets anders belangrijker vindt.

Vertellen wat je doet, hoe je dat doet en waar je ondersc­heid maakt

Jij weet alles van je business, want daar ben je dag in dag uit mee bezig. De kans is dus groot dat alles wat je doet voor jou super duidelijk is, je dit in een gesprek met een potentiële klant perfect kunt verwoorden en iedere vraag kunt beantwoorden. Maar hoe zorg je ervoor dat dit net zo duidelijk is als je doelgroep niet direct met je in gesprek is. Als ze je website bezoeken, een social media bericht lezen of een brochure van jou in handen krijgen.

Je kunt geen informatie aanvullen, want je bent niet persoonlijk met ze in gesprek. De boodschap die je overbrengt moet dus volledig zijn en omdat voor jou heel veel dingen normaal en gewoon zijn, zul je belangrijke details vergeten. Je vertelt iemand tenslotte ook niet dat ze adem moeten halen toch?

We helpen je bij het maken van content voor al je online en offline uitingen en zorgen er daarmee voor dat jouw boodschap door iedereen wordt begrepen. Ook als je ze even niet te woord kunt staan met een extra toelichting of voorbeeld.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?