Procesoptimalisatie

Als ondernemer ga je met je business door verschillende fases heen. Dat is best logisch als je bedenkt dat een starter hele andere uitdagingen tegenkomt dan een tent met 10 mensen op kantoor en 40 mensen in de buitendienst. Maar waar iedere ondernemer tegenaan kan lopen is dat een proces dat werkte, nu niet helemaal lekker meer loopt of helemaal niet meer werkt. Dat kan verschillende redenen hebben. Je situatie is veranderd of je hebt gewoon geen passende oplossing voor het probleem waar je tegenaan loopt, en soms weet je niet eens dat iets makkelijker kan.

We spreken niet over problemen, we noemen dat uitdagingen

Het is voor iedere ondernemer in iedere fase goed om kritisch te kijken naar administratieve en bedrijfsprocessen. Er is altijd wel iets dat beter, sneller of efficiënter kan. Je boekingssysteem dat niet helemaal naar wens loopt, het overtypen van bepaalde gegevens van het ene naar het andere systeem of het omzetten van data naar leesbare gegevens.

Een vraag hoeft niet altijd als probleem ervaren te worden. Sterker nog, in veel gevallen ben je gewend om op een bepaalde manier te werken en is het helemaal geen probleem, je weet alleen niet dat het anders kan. Daarom nemen we je manier van werken onder de loep en ontdekken we welke uitdagingen jij hebt. Hoe ga je te werk en met welke tools? Zo kijken we wat er anders of beter kan en werken we aan meer efficiëntie en inzicht. Soms zijn bepaalde handelingen zelfs helemaal overbodig te maken.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?