Naamgeving

Wanneer je start ga je een naam kiezen voor je business. Je wil dan een naam die mensen makkelijk onthouden. Maar nog belangrijker, de naam moet écht bij je passen. Niet alleen nu, maar ook later. Je wilt een naam die toekomstbestendig is. Als je nu een eenmanszaak bent, moet je naam nog steeds kloppen als je mensen gaat aannemen. En als je ambitie hebt om internationaal te gaan is het niet verstandig om je bedrijf ‘de vergulde Krotenkoker’ te noemen.

Heb je in het verleden een naam gekozen die niet langer de lading dekt of die je bedrijfsvorm compleet is ontgroeid? Ook dan helpen we je graag aan een nieuwe naam!

Een naam ontstaat uit verschillende factoren

Om de naam te vinden die helemaal bij je past, is het van belang om de juiste factoren met elkaar te combineren. Eén van de factoren die een belangrijke rol speelt bij het ontwikkelen van een nieuwe naam is om helder te krijgen wie je bent en wat je doet. We zorgen dat we jou en je business leren kennen en hanteren die informatie als uitgangspunt. We bespreken je ambities en streven ernaar om de toekomstbestendigheid van je naam zo goed als kan dicht te timmeren.

We gaan natuurlijk ook op zoek naar een geschikte domeinnaam en leggen die voor je vast. De naam die we aan je presenteren is zeker niet bekend bij de Kamer van Koophandel en als je wilt laten we ook nog onderzoeken of jouw nieuwe naam niet toevallig in een ander land voorkomt als merknaam. Ook hier geldt, is het je ambitie om internationaal te gaan? Dan weten we uit ervaring dat dit zeker een aandachtspunt is. Zo komen we tot een naam die groeibestendig en herkenbaar is en bovenal goed voelt.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?