Even voorstellen: Silvan Wakker

Aangenaam, ik ben Silvan Wakker, 21 jaar en woon op het moment in Goes waar ik ongeveer twee jaar geleden naartoe ben verhuisd vanuit de Flevolandse polder. Onlangs ben ik als developer gestart bij Vivars waar ik mijzelf bezig zal houden met het (door)ontwikkelen van applicaties.

Na het versneld af te ronden van mijn MBO-opleiding Applicatie-ontwikkelaar ben ik op 17-jarige leeftijd direct fulltime aan het werk gegaan als developer en ben ik gelijktijdig ook de HBO-opleiding HBO-ICT gaan volgen in deeltijdformaat. Inmiddels heb ik al aardig wat ervaring opgebouwd en sta ik op het punt om het afstudeertraject in te gaan voor mijn HBO-opleiding.

Uitdaging

Zoals misschien al is opgevallen houd ik wel van een uitdaging, vandaar dat ik bij Vivars ben gestart om mijn kennis in te zetten (en te verbreden) om de vetste nieuwe features en applicaties te bouwen. Zo ben ik begonnen aan de agenda-uitbreiding van Clientbox welke dit kwartaal uitgerold zal worden, supervet!

Relax!

Een fulltime-baan en een HBO-studie is hard werken, in mijn vrije tijd vind je mij dus veel op de bank of achter de computer waar ik lekker kan ontspannen. Op de computer speel ik allerlei (simulatie)spellen zoals American/European Truck Simulator, Assetto Corsa en hoop ik binnenkort een nieuwe computer te bouwen die de nieuwste Microsoft Flight Simulator aan kan.

Silvan Wakker
Technologie