Even voorstellen: Jasper van Opijnen

‘Werken aan uitdagende marketingvraagstukken bij een mooi bureau.’ Dat was altijd mijn antwoord op de vraag ‘weet je al wat je na je opleiding wilt gaan doen?’ Verheugd ben ik dus ook dat bovenstaand antwoord realiteit is geworden! Je vindt mij bij Vivars in de rol van online marketeer.

Ik heb de opleiding SportMarketing & Management aan de Hogeschool van Rotterdam gevolgd. Hierin heb ik alle onderdelen omtrent marketing voorbij zien komen, waarbij ik vooral de campagnes, optimalisatie en de complexere vraagstukken het meest uitdagend vind.

Bij Vivars werk ik aan het optimaliseren van websites (SEO), het inrichten en verbeteren van online campagnes (SEA) en ga ik mij bezig houden met meerdere facetten op het gebied van social media. Denk hierbij aan het creëren van content en advertentiecampagnes, social media marketing.

Als ik weer de oversteek heb gemaakt naar de overkant (Goeree-Overflakkee) kun je mij voornamelijk op het voetbalveld vinden. Zelf ben ik voetballer en coach ik daarnaast nog een jeugdteam. Verder ben ik sinds de lockdown fervent mountainbiker geworden en wil ik met een podcast op ook nog wel eens een stuk gaan hardlopen. Daarnaast is de kans groot dat je me op vrijdag- en zaterdagavond aantreft met een lekker (speciaal) biertje. Waar ik inmiddels weet dat dit onder mijn collega’s Jozias en Bas een gedeelde interesse is.

Ik kijk uit naar de komende periode waarin ik ongetwijfeld nog veel ga leren, mijzelf verder ga ontwikkelen als online marketeer en verder kennis ga maken met de klanten waar wij mee samenwerken om mooie resultaten te boeken.

Jasper van Opijnen
Marketing