Even voorstellen: Hanna Verhoog

Deze week is het dan zover, mijn eerste werkweek bij Vollan!

Toen ik de vacature las waarin Vollan aangaf op zoek te zijn naar een fotograaf dacht ik meteen: dit is een kans die ik moet grijpen. Na het eerste sollicitatiegesprek en een proefdag waarbij ik voor drie klanten foto’s mocht maken, was ik enthousiast. Als ik van fotograferen mijn volledige baan kan maken, dan is dit echt een droom die uitkomt.

Dit ben ik

Ik zal mij even officieel voorstellen: mijn naam is Hanna Verhoog en ik ben geboren en getogen in Katwijk aan Zee. In 2019 ben ik getrouwd met een Zeeuw en op die manier ben ik op Schouwen-Duiveland, Zeeland, beland. Vorig jaar ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Naast fotograferen hou ik van sporten, waarbij hardlopen, wielrennen en bootcamp mijn favorieten zijn.

Ontwikkeling

Op het gebied van opleidingen ben ik begonnen met Pedagogische Wetenschappen. Ik vind de ontwikkeling van kind tot mens en de psychologie hierachter heel interessant. Met plezier heb ik mijn bachelor afgerond aan de Universiteit Leiden. Toch miste ik het creatieve in mijn werk. Ik ben altijd al creatief bezig geweest. Van jongs af aan was ik bezig met beeld: van tekenen tot fotograferen. Om mijn droom richting het creatieve achterna te gaan, ben ik in 2017 een eigen bedrijf gestart in de bruidsfotografie en dit doe ik nog steeds met veel plezier. De veelzijdigheid van bruidsfotografie (denk hierbij aan verschillende locaties, verschillende mensen, verschillende lichtomstandigheden) maakt het werk als (bruids)fotograaf uitdagend en dat triggert mij om te blijven leren en ontwikkelen.

Nu krijg ik bij Vollan de kans om volledig aan de slag te gaan in datgene wat ik het liefste doe, fotograferen! Ik kan niet wachten om voor jullie aan de slag te mogen gaan. Tot snel!

Foto’s voor je bedrijf nodig?

Maak dan een afspraak met Hanna. Ze neemt contact met je op en spreekt je wensen door. Aansluitend ontvang je een offerte en plan je het moment in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hanna Verhoog
Fotografie