Even voorstellen: Didianne Kristalijn

Hoi! Ik ben Didianne Kristalijn, 22 jaar oud en ik woon in Nieuwerkerk. Op dit moment zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Communicatie aan HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Tijdens deze opleiding heb ik over verschillende aspecten van communicatie mogen leren, zoals copywriting, webdesign, grafisch ontwerp, overheidscommunicatie, arbeidscommunicatie, content creatie en nog veel meer. Afgelopen maandag ben ik gestart met mijn afstudeerstage bij Vollan, met als doel afstuderen. Daarnaast hoop ik tijdens deze stage nog meer bedrijfservaring op te kunnen doen.

Social media

Mijn afstudeeronderzoek betreft een positioneringsvraagstuk in combinatie met toepassing op de social media kanalen. Het onderwerp van dit onderzoek komt niet helemaal uit het niets, ik was namelijk op zoek naar een opdracht waarbij social media een rol speelt. Omdat ik zelf veel tijd spendeer op social media en hier mijn leven met mijn paard deel, kan ik toch wel concluderen dat hier mijn passie ligt.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik –hoe kan het ook anders– veel te vinden op stal bij mijn paard. Daarnaast heb ik met enige regelmaat paard gerelateerde fotografie opdrachten en heb ik een lichte verslaving aan het lakken van mijn nagels.

Ik heb enorm veel zin in mijn stageperiode bij Vollan waar ik de komende 4 maanden ongetwijfeld veel zal gaan leren.

Didianne Kristalijn
Marketing