Informatie delen via je Google bedrijfsprofiel

Met Google Mijn Bedrijf (Google My Business) zorg je voor extra zichtbaarheid in de zoekmachine. Zeker handig als iemand snel het adres van je winkel wil opzoeken of benieuwd is naar jouw recensies. Informeer de zoeker en vergroot de kans op een bezoek, aanvraag of aankoop.

Je bedrijf letterlijk op de kaart zetten

Google Mijn Bedrijf is de tool waarmee je je bedrijf zichtbaar kunt maken op Google Maps. Zeker voor showrooms, winkels en horecagelegenheden is dit van grote toegevoegde waarde. Je kunt je voorstellen dat iemand die een restaurant zoekt even wil oriënteren op maps. Vervolgens kan hij een restaurant kiezen die past bij de wensen én goede recensies heeft. Via het Google bedrijfsprofiel kun je recensies ontvangen en beantwoorden. Onderschat de waarde van recensies niet want kijkers bepalen binnen de kortste keren of ze wel of niet met jou in zee willen gaan.

Al jouw gegevens up to date houden

Het voordeel van je Google bedrijfspagina is dat de zoeker direct jouw contactgegevens kan vinden en dat vergroot de kans dat hij contact opneemt of langskomt. In je profiel stel je je adres, telefoonnummer en website-URL in. Je kunt ook de openingstijden toevoegen of aanpassen. Wanneer jij een cafetaria hebt en op maandag dicht bent, is het handig om dit in te stellen bij de openingstijden om teleurstellingen te voorkomen.

Autoriteit en betrouwbaarheid wordt steeds belangrijker voor SEO (zoekmachine optimalisatie) en daarom hoort het aanmaken en inrichten van Google Mijn Bedrijf bij ons standaard bij de werkzaamheden voor nieuwe klanten. Je kunt bij ons ook terecht voor het aanpassen van de openingstijden en het delen van updates. Zo blijft je bedrijfsprofiel levendig, bouw je aan je autoriteit én kun je meer bezoekers aantrekken.

Jouw business. Iedere dag beter

Gaan wij samen bouwen aan jouw business?