Websites

Vinden wat je zoekt, een antwoord op je vraag of ontdekken met wie je te maken hebt. In enkele seconden beslis je of je op de juiste pagina zit. Heb ik gevonden wat ik zoek en is dit een partij die in uitstraling en manier van communiceren bij me past? Die eerste indruk moet dus goed en vooral duidelijk zijn, grote kans dat jouw klant precies dezelfde afweging maakt. We ontwikkelen onze websites op basis van de WordPress engine, waarmee we er inmiddels meer dan 100 hebben gemaakt.

Een nieuwe website laten maken

Waarom wil je een (nieuwe) website en wat is je doel? Zomaar twee vragen waar we om te beginnen een antwoord op willen hebben. Wij kunnen je helpen bij het maken van een website, maar we gaan niet zomaar een nieuwe website ontwikkelen. We kijken eerst wat jouw business nodig heeft en wat jij wilt bereiken met je nieuwe website.

Je website is namelijk je online visitekaartje. De plek waar een potentiële klant voor het eerst kennis met je maakt en voor die eerste indruk heb je maar één kans. Het verhaal en manier van communiceren moeten passen bij wie je bent en wat je doet en de gebruiksvriendelijkheid van je website bepaalt of je bezoeker blijft of vertrekt.

Een website vraag om aandacht en een duidelijk doel, anders is het ontwikkelen van een nieuwe website wat ons betreft zonde van je tijd en geld! We gaan samen aan de slag om te bepalen wat jouw nieuwe website voor je moet gaan doen en zorgen ervoor dat jouw business online uitstraalt waar je voor staat.

01. Kennis

Om jouw verhaal online te kunnen vertellen is het belangrijk dat we je business leren kennen. Vervolgens kijken we samen wat er nodig is om te vertellen en te laten zien wie je bent en wat je doet en bepalen we samen wat jouw potentiële klant absoluut van je moet weten. Zo weten we wat er moet gebeuren.

02. Content

Die informatie geldt als basis voor het schrijven van de teksten voor je website. Jouw verhaal, in combinatie met de producten en diensten die je levert, bepaalt wat er nodig is in de content die we gaan maken. Op basis van de content bekijken we samen welke beelden hierbij horen in foto en video, of je laat het volledig aan ons over!

03. Design

De content en het beeldmateriaal gelden als basis voor het design van je nieuwe website. We ontwerpen allereerst de homepage voor desktop, tablet en mobiel om jou te laten zien hoe het gaat worden. Wanneer we de juiste snaar raken, ontwerpen we de overige pagina’s die nodig zijn.

04. Bouwen

We ontwikkelen de website op basis van WordPress. De ontwerpen worden omgezet naar een prototype, waar we vervolgens het beheersysteem van WordPress tegenaan ontwikkelen. Je website is altijd maatwerk, we maken hierin nooit gebruik van thema’s en daarmee is je site altijd naar wens uitbreidbaar en aanpasbaar.

05. Optimaliseren

Een website heeft na oplevering aandacht nodig. We zorgen dat je website voorzien wordt van updates, maar ook het actualiseren van je website mogen we zeker niet vergeten. Door het gebruiksvriendelijke beheer doe je dit eenvoudig zelf. Denk dan ook gelijk aan je vindbaarheid, of laat het aan ons over!
Jouw business. Iedere dag beter

Gaan we samen aan de slag met jouw nieuwe website?